Väldressat

En kostym och ett par fina herrskor och du är i hamn. Jag tror inte det finns något snyggare och manligare att bära för en kille. Och med en svart sidenfluga över den vita skjortan så blir outfiten fulländad. Det är dressat och det är snyggt. Just kostymen på bilden nedan kommer ifrån J.Lindeberg. Fångade konfektionen i stadens Cenino-butik en kall decemberkväll.

Vad fastnade mer i min kamera? ett par randiga och färgglada manchettknappar ifrån Paul Smith och ett par eleganta monk straps(herrskor).

Enjoy!

kostym
manchettisar herrskor

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>