Me Myself and I,

Vem är jag?

jag kopia

Lovisa Anna Ulrica H. 20 år ifrån gemytliga skåne. Har ett stort mode & inredningsintresse och tycker om att klä mig efter humör och trender. För trender är något jag har koll på och generellt tycker jag om att vara uppdaterad och provar gärna nyheter. Så fråga mig vilka trender det är som gäller i vår eller vad som är det senaste i teknikväg och du får svar direkt. Samtidigt som jag är ambitiös och målinriktad så älskar jag att mysa och något av det bästa jag vet är att tända ljus, dra på mig myskläder och läsa ett nytt nummer av min favorit, Elle. Jag tycker om vardagslyx och är lite ”fin i kanten” men jag har inga problem med att fynda billigt. Jag har ett öga för detaljer och älskar horoskop. I mina vita Urban Ears lyssnar jag gärna på lugna låtar och house. Får jag välja en film så blir det antagligen en tjejfilm, en romantisk komedi eller en action med humoristiska inslag. Mitt favoritmärke är Marc By Marc Jacobs. Jag drömmer om att jobba inom journalistbranschen och har på vägen dit studerat MKV-medie- och kommunikationsvetenskap, jobbat som frilansande skribent för Yelp, modeskribent för Modeflickan, skribent för Capishe och ambassadör för ThingLink.

oscarwilde

Klassisk stil skulle de flesta nog säga att jag bär och då mycket basplagg. Men enkelt och fint är min melodi. Kaffe älskar jag och börjar alltid dagen med vanligt svart. Jag är hälsosam och tycker om bär, god müsli, grönsaker mm. Jag är gärna aktiv och tränar styrka och dans vilket jag älskar. Ett dansgymnasium har jag gått på och att dra på mig lurarna och improvisera framför spegeln är underbart. Att ha kontroll är något jag tycker om och jag vill att saker ska gå snabbt. Jag har inte bara en snabb och bestämd gångstil utan även mina fingrar rör sig vant och snabbt över datorns tangenter.

kavajsmile

Skulle jag välja en sak jag inte klarar mig utan så blir det min vita MacBook. Men min vita iPhone kommer på en solklar andra plats. Jag spelar gärna Quizkampen och smågodis och glass kommer jag aldrig sluta att äta. Mina fluffiga mystofflor åker ofta på och jag älskar att inspirera och att bli inspirerad själv. Att träffa nya människor är trevligt och att få komplimanger gör mig glad. Jag dyker gärna ner i en vanlig bok men gillar även e-böcker. Jag satsar ofta på basen, både i smink-och klädväg. Vad tycker jag mer om? shoppa nytt till garderoben, blogga, dansk designfotografera, kika på instagram, skriva, läsa bloggar, snittblommor, att fylla årbubbliga drycker, baka, min familj & mina vännerstå på scen, besöka fina restaurangervitt vin, moderna ting, tjejkvällar, stora apelsinkrokant-choklad, vita teknikprylaren riktigt bra köttbit och mycket mer. Jag älskar att skriva, både To Do-lists, sms, mejl, blogginlägg och egna texter. Dock är det ofta stökigt i mitt hem, en skön och välbehövlig kontrast till den ordning jag har i huvudet.

Sådär nu kanske ni har fått en klarare bild om vem det är som skriver här om dagarna.

Love, Lovisa

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Me Myself and I,

  1. Tack! Ja absolut. Man får ju bara ta del av en liten del av en bloggare och vem personen verkligen är. Jag tycker själv att det är väldigt intressant att läsa något så personligt:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>