Herrmode-tips!

Ett litet modetips till alla er killar där ute! en rutig skjorta i färg. Personligen tycker jag att det är riktigt snyggt. Addera ett par svarta solglasögon, ett par shorts och en kavaj och du är i hamn. Just den här skjortan kommer ifrån J.Crew och jag fick syn på den på COLIN Magazine’s senaste modeplock. Gillar verkligen dem och att bli inspirerad och även inspirera vidare är aldrig fel.

skjortajcrew

 //Rutig skjorta-J.Crew//

Den här onsdagen har bjudit på grått och oinspirerat väder här nere i Skåne, men något roligare var min inbjudan till en champagneprovning i Stockholm i min inkorg för det coola champagnehuset Hatt et Söner. En förmån man har som elitskribent. Något som är mindre roligt är att jag inte kan gå på den… Jag behöver väl knappast nämna att jag skulle vilja vara på plats. Men morgondagens ledighet kunde inte komma lägligare, sovmorgon och en massa tid till bloggen, åh så bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>