Att göra det man älskar

Måndagströttheten kompenseras upp med att göra det jag tycker om. Jag försöker alltid göra något jag känner lite extra för under vardagarna och att ha något att se fram emot är guld värt. Så vad är det som får mig att bli lugn som en filbunke och ger mig ett leende på läpparna? jo podcasts, bloggar, ta en promenix, skriva, njuta av en varm kopp te, dyka ner i ett inspirerande modemagasin, ett telefonsamtal med någon jag tycker om och bra musik i mina lurar. Vad föredrar ni att göra på er egentid?

large

På tal om saker man tycker om så är det här det bästa jag läst på länge! just för att jag också försöker värdesätta mitt kreativa jag. Jag gick dans på gymnasiet för att jag älskar att dansa, jag har jobbat som skribent för att jag älskar att skriva, jag bloggar för att jag älskar att inspirera. Att göra saker som man älskar är otroligt viktigt, det man brinner för. Det är när jag lever ut min kreativitet som jag blomstrar och får en vilja att fånga dagen! och det är fint tycker jag.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Att göra det man älskar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>