Lördagsinspo!

Lördagsmorgon och vi kör lite traditionell lördagsinspiration. Slog upp mina blågröna ögon vid 7.00, tror att kroppen fortfarande är inställd på jobbmode.. Solen verkar lysa på himlen även den här dagen vilket är himla härligt. Den här lördagen ska jag agera kock och svänga ihop en 3-rätters till min pappa och Annica. Faktiskt en födelsedagspresent som Annica fick av mig. Så jag ska gå all in! Eurovision går även av stapeln i Malmö ikväll så det ska jag kika på. Imorgon väntar födelsedagskalas för min fina lillebror som inte är så liten längre utan tolv(!) hur gick det till? det blir en fin helg med andra ord!

inspo

fint

somrigt

romantic

spets

 

viktiga ord

 

pinklady

 Ni får ha en ljuvlig dag!

Bilder: Weheartit & byengberg.com/blogg

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Lördagsinspo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>