Filippa K Solisar

Får det lov att vara ett par mönstrade solisar ifrån Filippa K? JA TACK! i begränsad upplaga är dem här eller ja de anlände för sisådär 1 månad sedan. Ni kanske kommer ihåg att mina solisar tackade för sig och gick i sönder förra veckan.. så därför är jag i behov av ett par nya till sommaren. Kanske har ni redan sett dem på alla dess sociala medier som finns. Det tvivlar jag inte på men nu finns dem även här på min blogg, LMODE. Jag gillar dem, riktigt mycket faktiskt. Fick syn på dem på den moderiktiga tjejen nedan och då fanns det bara en tanke i mitt huvud. Ta dem köp dem! Men nej så bra blir det inte.. Jag får nöja mig med att kika på dem i medierad form.

brillor
För er som inte föredrar mönstrat så finns de även i klassiskt svart. Och här kikar ni in i hennes blogg.

filippa k solisar

Ikväll har jag njutit av världens bästa modelektyr, Elle, en kopp te och en chokladboll. Nu väntar mjuka kuddar, fluffigt täcke och modedrömmar. Sweet dreams!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Filippa K Solisar

  1. Visst är dem! de mönstrade är även mina favoriter, så coola! Tror nog att sommaren skulle bli fulländad med dem på nästippen:) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>