Modeplock

Nu var det ju ett tag sedan jag bloggade om herrkonfektion så jag känner att det är dags för ett sådant inlägg. Ett inlägg som hamnar under kategorin Herrkonfektion med stort H. Något jag tycker om att kika på är just COLINS modeplock. Det nyaste hittar ni HÄR! Jag går i sommartankar och det är väl det som håller humöret och hoppet uppe när regnet faller ner ifrån himlen. För en sådan dag har det varit idag, en grå och regnig tisdag men nog pratat om tråkiga väder, nu över till preppy kläder!

modeplock

Mina favoriter ifrån modeplocket, ett par röda shorts ifrån slowear.

chambray shorts

 

Shorts + Loafers = The Perfect Match!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>