Vad är mode för dig?

Mode. Ett ord som får mig att tänka på fina detaljer och stilrena men trendiga plagg. Även en mix av attityd och säsongens senaste. För mig är mode så himla mycket men det jag tänker lite extra på är alla ”modebloggare”, modereportage och streetstyle. Det är väldigt intressant hur vi människor väljer att klä oss. Kläderna säger väldigt mycket om en person. Mode är ett väldigt brett fenomen och det är väldigt individuellt vad som klassas som mode så nu är jag nyfiken på.. vad är mode för dig? 

detaljer

Bilderna har jag tjuvat ifrån denna modeblogg!

snygga skor

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>