Happy Weekend

Lördagsinspirationen lyser tyvärr med sin frånvaro den här helgen. Anledningen till det: en weekend i Stockholm. En underbar sådan. Nu beger jag mig ner till lilla Skåne igen i det typiska tåg-rese-vädret med mer energi, ett leende på läpparna och en vilja att fånga nästkommande dag! Just nu går den här fina och passande låten varm i lurarna. En försmak ifrån Oskar Linnros nya album som släpps på onsdag. Som jag längtar!! några andra roliga händelser på veckans agenda är en dansföreställning, ett nytt avsnitt av Michaelas och Dashas podcast, skrivande på min guidebok och att blogga.

Det är även morsdag denna söndag så kärlek till min fina mamma, med sitt bruna lockiga hår, bruna ögon och det finaste leendet i världen. Vår ängel. En dag där man blir lite extra påmind om hur mycket saknad det finns i mitt lilla hjärta. Morsdagspresenter till höger och vänster och jag skulle vilja ge den finaste presenten av dem alla. Love.

 

weekend

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>