Stilig silvervas

Godmorgon ni fina som kikar in här!
En silvervas står högt upp på min inredningsönskelista, eller ja kanske inte har en sån men har i alla fall en mapp med fina inredningsprylar jag vill ha i min ägo. Där sparas allt jag kommer över i inredningsväg och som fångar min blick lite extra mycket. Jag tänker mig en silvervas med ett omfång rosa vackra pioner mot en vit vägg uppe på en byrå. Hur fint?

20130527-065356.jpg
En vas med stil!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Stilig silvervas

  1. Spanade in Din vackra silvervas publicerad i maj i år, vad jag kan se. Du vet inte vad bilden har för ursprung? Letar efter en silvervas till mitt första barnbarns dop om några veckor. Det kan väl aldrig vara så lyckligt att Du vet var den kan köpas. Kanske fotografen vet?

    Bästa Hälsningar
    Lars Lundblad
    /f.d. utrikeskorre för Expressen/ Publicister brukar ju hjälpa varandra…/

    • Hej Lars! vad roligt att du hittade hit, till min blogg. Tyvärr så kommer jag inte ihåg var bilden kommer ifrån. Så tyvärr så kan jag inte hjälpa dig med doppresenten. Men hoppas du hittar vad du letar efter! Lycka till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>