Mina funderingar,

Har inte kikat på plagg och accessoarer på ett bra tag, alltså på mina favorit-webshopar Cos och Zara. Men nu denna soliga kväll kikade jag in på Zara och fann den här fina ljusa kavajen och en väska i klassiskt svart. Somrigt och fint! Har förtärt kycklingsallad ute i trädgården under gassande sol, njutit av Oskar Linnros nya album som ni lyssnar på HÄR! grymt bra om ni frågar mig. Jag har också njutit av en mysig onsdagstradition, Michaela & Dashas blogpod och sökt jobb. Jag är lycklig på livet igen. Fantastiskt skönt. Jag tror starkt på att man måste stänga vissa dörrar för att det ska kunna öppnas några nya. Det är dags att gå på jobbjakt igen så vet ni något så tveka inte att höra av er!! jag är tacksam för alla tips! :)

Det är viktigt att sätta sig själv främst och inte låta ens välmående raseras. Precis så känner jag nu. Men något som fick mig på bättre humör och som gav mig ett leende på läpparna, bloggstatistiken! igår var ni hela 500 som kikade in här. Jag är så nyfiken! vilka är ni? 

ljuskavaj

Mitt favvoplagg, en dressad kavaj!

inspotext

Ett mycket passande citat.

businessbag

Väskan! så himla fin.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Mina funderingar,

  1. Visst är den fin! ja jag blev glad när jag möttes av den och det betyder mycket att du fortsätter att kika in här på min blogg! :) jag är en trogen följare av din också. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>