Lägenhets-look

Godmorgon!

Jag är en flitig besökare på hemnets välfyllda inspirationssida. In och inspireras med er ni också!  Och det som tilltalar mig lite extra mycket är genomgående vitt och fina detaljer. Japp precis som i modeväg, det där med detaljerna då. De här fina lägenheterna skulle jag mer än gärna vilja ombona mig och göra mig hemmastadd i. Höga tak, vitlackat trägolv, stora fönster och sparsamt möblerat. Yes please!

inredningsinspo lägenhetsinspoMan kan ju alltid drömma sig bort i lägenhetsvärlden för en stund. Vad tilltalar och pockar lite extra på er uppmärksamhet när det gäller drömboende? 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>