Love is in the air,

Kärlek. Hur vackert är det inte? så himla vackert. Extra speciellt när det gäller fint prinsessbröllop i strålande sommarsol i fina fina Stockholm. Betraktade alla fantastiska kreationer som bröllopsgästerna bar och jag fastnade extra mycket för en enkel ljusblå långärmad klänning och så tyckte jag att Viktoria gjort ett mycket bra klänningsval kvällen till ära. Och hur söt var inte lilla Estelle på sin egen gröna mini-stol? Madeleine var som vanligt otroligt vacker och man kunde riktigt se hur lycklig och kär hon var bredvid sin Chris. Jag drömmer själv om att få vara i Madeleines kläder en vacker dag. Inte att bli prinsessa men att gifta mig i en fantastisk bröllopsklänning! kärlek kan vara väldigt komplicerat men också helt underbart. Jag har tyvärr mött baksidan av allt det fantastiska och jag längtar efter den dag då jag får upptäcka och vara med om äkta, bubblande och lycklig kärlek. Jag älskar hennes Valentino dress! och buketten med cremevita rosor som vilar i hennes händer. 8 juni, dagen då ett kärleksregn föll över Stockholm.

Wedding of Princess Madeleine and Christopher ONeillBild: ALL OVER PRESS, STELLA PICTURES

Love is in the air! ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>