Att känna

Att känna, att vilja skratta sådär bubblande, att vilja sjunga i duschen, att vilja rusa nerför snurrtrappan för att det väntar något roligt som man bara vill sätta igång med på en gång, att göra en kopp te, hacka upp lite frukt istället för något onyttigt, att förändra sina rutiner och prova nya platser(fåtöljen i tv-rummet), förstår inte varför jag aldrig har suttit där förut?, lyssna på lugna låtar i lurarna samtidigt som man bloggar, när man känner lite extra för en fin klocka med leopardmönster, glädjen över att upptäcka nya märken, nya coola ställen, att Michaela & Dashas blogpod väntar på onsdag, att det väntar en fotmassage i veckan eller läsa fina och sorgliga kärlekstexter, att bli bjuden på choklad, att känna den där lusten som andra tar för givet och som får en att vilja fånga dagen. Precis så känner jag nu och det är underbart. Jag har varit som en vissen ros den senaste tiden men jag har bestämt mig för att blomma ut, att få färg och även ta hand om och vara snäll mot mig själv. Otroligt viktigt, det där sista. Det är så lätt att man glömmer bort och att man finner sig i något halvdant eller dåligt men nej man ska inte nöja sig med mindre. Mycket vill ha mer. Man är värd så mycket bättre och man är värd att känna sig lycklig, skratta så att man får kramp i magen, prata med sina fina vänner och smida sommarplaner, dansa till bra låtar, äta och dricka gott. Smörja in sig i champagne och jordgubbslotion och krypa ner under fluffiga täcken. just a remember

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>