Sommar hos Filippa K

Filippa K bjuder på fina sommarplagg i typiska ljuvliga sommarfärger som himmelsblått och citrongult. Jag har plockat ut tre favoriter som jag fastnade för. På tal om Filippa K så kommer jag aldrig glömma mina första par jeans därifrån, ett par jeans som jag älskade och som snabbt blev mina garderobsfavoriter. Då var jag tonåring, idag är jag 20 men jag tycker fortfarande om klädesmärket lika mycket. Jag har kikat på deras höstkampanj som är riktigt snygg och som ger mig stor höstlängtan och får mig att vilja bli brunett. Tänkte publicera kampanjbilderna här sedan. Visst det är sommar nu men jag kan inte låta bli att längta till alla fina och mysiga höstplagg. Hösten är min absoluta favoritårstid men jag gillar sommaren också. Tur är väl det för nu är den ju här. Hej hej sommar!

ljusblå skjorta

 En skjorta som går under namnet Heaven.

sandaler

Sandaler som går under namnet Elin.

citrongul klänningoch en klänning som går under namnet Lemon.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>