Adélie

Fina klädesplagg ifrån Adélie. Den vita jackan med snedställd dragkedja skulle jag mer än gärna vilja ha min ägo. Regnet fortsätter att falla ner utanför fönstret.. men det känns ändå ganska mysigt på något sätt. Ikväll väntar fotmassage och så ska jag måla naglarna i någon härlig sommarfärg. Behöver något som piggar upp. En liten vardagslyx!

libertine-woodcat

Men åter till kläderna. De kommer som sagt ifrån det danska märket Adélie, vars webshop ni hittar HÄR. som har startat upp sin sommarrea nu också. Ett tips är att de har sneakers ifrån New Balance som är poppis just nu och snygga att matcha till ett par enkla jeans. Så har ni storlek 36 eller 37 så köp!

new balance

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>