Inredningstime

Godmorgon! Idag känner jag för att kicka igång dagen med lite inspirerande inredning innan jag ska bege mig ut på en uppfriskande morgonpromenix i mina leopardleggings och löparskor för att sedan slå mig ner med en kopp hett te framför nyhetsmorgon som gästas av Isabella Löwengrip ”blondinbella” idag.  Solen verkar ju lysa med sin frånvaro så sommarkläderna behöver man ju knappt titta åt. Lite trist. Tänkte bjuda på lite fler blogginlägg idag så hoppas ni kikar in lite senare under dagen.

fint hem

 

Fina randiga vaser med snittblommor och kuddar med peppande budskap.

redskaps skål

 

Redskapsskålar ifrån danska Normann Copenhagen i dova färger.

garderobsfint

Smart & snygg garderobsförvaring i form av en hängande klädställning.

stockholm

Snygga underlägg med stockholmsmotiv ifrån Svenskt Tenn.

snyggt kök

Och sist men inte minst snygga stolar och mönstrad matta.

Det finns alltid tid för inredningstime om du frågar mig! eller vad säger ni?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>