iPhone 5 fodral

Mitt favoritmärke Marc By Marc Jacobs har skapat det söta hundfodralet till iPhone 5. Jag har kikat på det många gånger förut och tycker att det är så himla sött! men problemet har varit att det endast funnits till 4:an och jag som har en 5:a i min ägo kan ju inte komma hem med ett skal till 4:an bara för att det är snyggt.. Så gissa om jag blev glad när jag såg nyheten inne på cenino/donnas blogg idag. Fodralet kan ni kika närmare på här!

marc case

Tror faktiskt det får åka upp på min födelsedagsönskelista. Fyller inte år förrän om två månader men framförhållning är alltid bra att ha. Visst är det sött? 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>