Sofis sommarklänning

sofi fahrman

Mästerfotografen Rami Hanna har varit i farten och fångat Sofi Fahrman i en somrig kreation. Jag tänker mig den till ett par solkyssta ben, en vit hatt och ett par sandaler. Men även fin att klä upp till ett par klackar. Det är inte bara den paislymönstrade klänningen jag faller för, utan även håret. Kanske dags att fixa till mitt eget svall snart innan utväxten tar över helt och hållet.. Gillar både den mjuka blonda färgen och längden. Och är det inte något speciellt med diffusa storstadsbakgrunder? Love it!

Klänningen kommer ifrån Zara!

sommartunika

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Sofis sommarklänning

  1. Hej hej!
    Köpte den här klänningen i april och har faktiskt på mig den idag. Jättefin och går att styla upp och ner efter humör. Tror att den finns på rea nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>