I sjukstugan

Ett glas rosé på bordet ifrån igårkväll, sommar på anslagstavlan, en uppslagen dagbok på sängens fluffiga täcke, lugna låtar i lurarna, en varm panna, en krasslig hals, en trött kropp, inredningsinspiration, planering, ska jag se klart filmen jag började kolla på för ett tag sedan? ska jag skriva på min bok? ska jag kika på instagram? ska jag ta en alvedon? ska jag äta lite glass? ska jag planera inför hösten? ska jag ta tag i den där steve-jobs-boken som aldrig blir utläst? ska jag sortera min garderob? ska jag lyssna på ännu en podcast? ska jag förbereda några jobbansökningar inför nästa vecka? ska jag söka en praktikplats? ska jag kasta min vissna orkidé? hjärnan går på högvarv och sådär kan tankarna bollas fram och tillbaka..

färg

 

Bild: härifrån 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>