Lördagsinspo!

Som vanligt på lördagarna så blir det lite lördagsinspiration här i bloggen. Denna gång med sommartema och lite mer färg än vanligt. Och medan ni kikar på dem så kan ni lyssna på det här. Sommar i P1 med Carolina Gynning. Ett sommar-radio-program som får en att tänka på baksidan av livets med och motgångar. Det här citatet känns passande så det får också vara med.

”Släng ryggsäcken och var den du vill vara, för nu är det vår(läs sommar). Det är en bra tid att vara vid liv. Man räknar inte bort en sådan som du. Inte den här gången heller. Det är vad som betyder något.”

mönster

sommar

grönt

helgtulpanisar

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>