Percale Princess

Ett nytt bäddset har fått flytta in i mitt sovrum och inte vilket som helst utan ett rutigt i kingsize. Dock kom jag på när jag väl var hemma med det nya fyndet att jag endast har två täcken till mina två 90 sängar. Och det här passar ju ett dubbelsängstäcke.. men hur man ser problemet ÄR problemet, så med det i åtanke så lade jag mina två täcken bredvid varandra och för att få dem på plats så fanns det fina och i det här fallet bra detaljer som knappar längst ner. Det är även knappar på örngotten och en fin prinsesskrona på varje kudde. Hur fint? Jag fyndade alltså ett jättefint percale-bäddset för 160 kr! mitt lilla wrapp-presentkort kom till användning och med tanke på originalpriset på 700 riksdaler så känns det så himla värt! Nu ser det mer ut som en dubbelsäng vilket jag gillar.

prinsessbäddset

 

Min vita MacBook står som vanligt placerad på sängen och med en stor, mönstrad kopp grönt kokoste och den HÄR mysiga film-låten känns måndagskvällen ganska så fin. Hoppas att ni har också har en fin kväll hur ni än väljer att spendera den!

säng svartvit

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>