Coconut & Passion

Ett litet sommartips ifrån mig! Om ni tycker om iste och kokos så kommer ni älska det här tipset. Köpte nämligen ett jättegott te här om dagen med just kokos & passion och jag älskar den enkla, snygga, svartvita designen på påsen. Det är dansken Nicolas Vahé som ligger bakom den nya matserien. Och just det här teet köpte jag inne på Village. Har druckit det både varmt & kallt och det är verkligen så himla gott! Kan inte sluta lukta på det.. Men det fungerar nog lika bra med ett annat tropiskt te också.

iste

nära

Här har ni receptet: 

20 g kokos & passionste
1/2 liter kallt vatten
Socker (efter smak)
Några citronskivor
4-5 isbitar

Häll upp i ett glas och njut! :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Coconut & Passion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>