Sommar, sommar, sommar

Även fast jag längtar till hösten och höstmodet så njuter jag av sommardagarna. Vilket jag antar att ni också gör. Solen är underbar och jag förgyller helgen med finåk i sportig morganbil, härligt morgondopp, svettiga tennismatcher i gassande sol och mintfärgade shorts, amerikanska pannkakor med nutella, goda grillspett, bästa williamstårtan med pärongrädde, studsmattehoppning och roliga sällskapsspel. Allt i sällskap av mina fina syskon. Jag trivs med andra ord. Så om ni tycker det ekar tomt på modetips så vill jag bara säga att det kommer! håll ut så finns det snart nytt inspirerande i mode & inredningsväg att ta del av.
20130721-190644.jpg20130721-190702.jpg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Sommar, sommar, sommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>