En mix av mode & inredning

Mode och inredning gör sig bra ihop och i kollaget nedan gömmer sig många fina inredningsprylar. Har ni tänkt på en sak? att man använder ett visst antal ord när man skriver, exempelvis så använder jag ofta orden fint och snyggt så jag ska bli bättre på att variera mig. Men vad består då den här mode & inredningsmixen av? jo en grå mjuk kudde, en svart kappa med knytband framtill, ett par rosa rutiga handdukar, en mintgrön och prickig kopp, en duschcréme i snygg förpackning, en dekorativ glasskål, en färgglad och mönstrad matta, ett par klassiska pumps och ett sött mobilfodral i form av en hund. Om ni nu tänker såhär, att var hittar jag allt det här så klickar ni bara på bokstaven L, så kommer ni till köpstället med ett knapptryck. Smidigt värre!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>