Vackra ting

parfymvas

 

Om tanken dyker upp, tanken om vad man ska göra av den där fina parfymflaskan som man så gärna vill ha kvar, då kan man placera en liten blomma i den och vips så har man en vas. Inspirationen till idéen hämtade jag härifrån. Min blågröna blick glittrar till och jag blir helt lyrisk. Och det bästa av allt. Det är inte mycket som krävs för att skapa vackra ting. En trave modemagasin, någon ask, ett doftljus och så parfymflaskan och den lilla blomman förstås. Hur som helst så ville jag bara dela med mig av denna idé!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Vackra ting

  1. Åh vilken fin blogg!
    Titt gärna in på min där jag skriver bland annat om pepp för tonnårstjejer, tips på skönhetsprodukter och en del outfitbilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>