Semestersnygg

Den person som ger mig en stor dos semesterinspiration är den här fashionabla donnan, Columbine Smille. Hon kör på säkra kort men adderar fina accessoarer. Det är enkelt men det är verkligen snyggt. Mycket tunna skjortor, mindre axelremsväskor, platta sandaler och pilotisar så blir sommaroutfiten fulländad. Och på tal om sommar och semester så ger den här låten härliga feelings! lite slå klackarna i taket och dricka bubbligt känsla. Så lyssna på den och gör er redo för en ny dag.

collan

semestersnygg

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Semestersnygg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>