Filippa K <3 MQ

FIlippa K har äntligen flyttat in hos MQ. Skrev om det i min modenyhet för några månader sedan. De är ju kända för sina klassiska plagg och jag tog med mig en vit blus, en svart halterneck topp i tunnt material och en svart kavaj och begav mig bort till provrummet. Min födelsedag börjar närma sig så jag tror att något av plaggen får åka upp på födelsedagsönskelistan som är in the making. Ni får också kika in i min lilla provrumsvisit!

filippa k kavaj En svart kavaj med snygga slag känns som ett bra höstplagg! bra att klä upp och klä ner och matcha efter outfits och humör.

filippaEn vit långärmad blus i tunnt material och med en liten knapp baktill.

pose

Såhär såg den ut på. outfit

Den vita blusen gjorde sig bra till mina mörkblå shorts. Ett gammalt fynd ifrån Bik Bok. Ser lite ut som en kjol och är i tunn chiffong. Så sköna.
filippa k-plagg

Från vänster: den vita blusen, den svarta halterneck toppen och den svarta kavajen

filippa blus

Och så här såg toppen ut på. Ni kan även skymta mitt senaste fynd. Ett halsband med en L-berlock i mint. Så fint!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Filippa K <3 MQ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>