iwhite

Blev en liten ofrivillig bloggpaus, åkte till mina småsyskon igen. Hoppas ni inte tror att jag har gett upp min blogg och att blogga om mode och inredning. Ni ska bara veta vad jag har som väntar. Mycket höstplagg och höstinspiration men jag väntar lite till med det så att sommarstämningen inte blir överkörd.. så vad har jag hittat på då. Jag har paddlat kajak i ljumma kvällsvindar, spelat tennis, cyklat till en camping och ätit soleroglass vid sjön, spelat spel, bakat både chokladmuffins och scones, kollat på film och myst med mina syskon. Känns lite som rehab ifrån medievärlden. Kan ju vara välbehövligt det också. Möttes av ett glädjande besked idag då jag är en av de utvalda finalisterna i ELLE:s iwhite-tävling där man ska skildra vitt och även vad det betyder för en. Här är mitt bidrag! ”white edition”. Rösta gärna på det om ni vill, hade gjort mig väldigt glad!
lovisa

 

Vi hörs snart igen med mer mode och mer inredning!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “iwhite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>