Filippa K-fynd

Idag fann jag mitt fynd i brevlådan. I ett vitt kuvert med söta kakfrimärken döljde sig detta armband. Ett pälsbeklätt armband i skinn. Och det skandinaviska märket det kommer ifrån är…….Filippa K. Jag älskar det och är så nöjd! Päls är även något vi kommer att se mycket i höst. Spännet i silver blir en snygg detalj. Och ett fynd kan man verkligen säga att det är då det blev mitt för ynka 50 kr. Armbandet pryder min arm i skrivande stund. Men nu är det helg och den ska inledas med grillning med familjen och sen väntar Beach Party i Åhus(den traditionella årsgrillningen med släkten) så det blir en helg med grillande för min del, haha. Men det är ju så gott!

pälsarmband




armband uparmband sidanarmband i hand

Trevlig helg! 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Filippa K-fynd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>