Film2home

Möttes av det här fina kuvertet ifrån huvudstaden i brevlådan för några dagar sedan. Inte bara ett fint vitt kuvert med en sommarblomma på utan även ett kuvert med värdekoder ifrån Film2home. Så nu är hösten räddad!

film2home

Det är nämligen så att det är chickflick-vecka Film2home. Så gillar du precis som jag att se typiska tjejfilmer som Bröllopsduellen och Ego så kan det här vara något för dig. För endast 9 kr kan du nämligen se en chickflick film. Utan krångliga bindningstider eller jobbiga prenumerationsavtal. Som en hyrbutik fast på nätet. Hur bra? Jag kan inte minnas sist jag promenixade bort och hyrde en film… Perfekt att se på film nu i höst när mörkret faller och man bäddar ner sig under en mysig filt med en kopp te.  Eller varför inte bjuda över dina tjejvänner och kolla ihop. Filmerna hittar du HÄR. Gäller fram till 18/8. Varför inte se en redan ikväll?

chickflick

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>