Varma färger

vardagsrum

 

Skapa illusionen av ett hemtrevligt och mysigt hem med varma färger. Nog för att jag älskar vitt och ljusa våningar men jag gillar också vad lite färg kan göra. Som på bilden ovan. En orange matta känns som ett bra val, matchar ikapp med höstlöven och visst känns rummet en smula varmare? Gillar också de matchande ljusen på soffbordet. och några mönstrade kuddar med små gulliga elefanter och en vas med krispiga rosa tulpaner. och som pricken över i:et till den mysiga känslan, en kakelugn. Är uppvuxen och bor i ett hem med hela 5 st kakelugnar, det ni!

elefantkudde orange

elefantkudde grön

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildkällor: här & här

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>