Hay – Colour Glass

Dansk design är något jag älskar. Vilket ni även kan se i min lilla presentation till höger. Brukar passa på att önska mig fina hemsaker vid födelsedagar, julafton osv. Det här året står ett par designknivar på önskelistan. I en av mina flyttkartonger finns det en jättefin karaff ifrån Menu. En karaffen i dansk design och som nu inte bara är en vacker glaspryl utan som även bär på en historia. Men tillbaka till glasen. Ett par fina glas ifrån Hay med färgdetaljer. S&B – Colour Glass är namnet på dem!

glas hay

 

color glas hay

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Hay – Colour Glass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>