Lördags(söndags)inspo!

Ingen lördagsinspo i lördags. Ber om ursäkt för det men hade en helmysig helg hos min syster i Lund! kollade på det musikaliska geniet Oskar Linnros som bar en snygg vit skjorta kvällen till ära, dock lämnade han scenen 20 minuter innan och försvann in bakom kulisserna men han bjöd på en väldigt bra spelning! Jag har även fyndat 2 nya muggar, lite liknande dem jag har ifrån Filippa K fast dessa är vita med stjärnor på. Tänkte att ni skulle få se dem sen. Jag har också pysslat ihop ett designkollage som har åkt upp på anslagstavlan. och så har jag fått min lilla ELLE-vinst. Men okej, dags för lite försenad lördagsinspo!

Nu känner man i hela kroppen att det är dags för höst, längtan efter att vira halsduken några extra varv kring halsen och klä sig i höstiga färger, ja den är väldigt stor! mycket firande framöver vilket bilden på vinglasen och blommorna får representera, våga tänk i nya banor och kliv ur ditt eget tankesätt-en påminnelse! imorgon är det min födelsedag! woho, 21 år!, vitt och grått= en bra kombo! att styra över sitt eget liv och våga vara huvudpersonen i det är att sträva efter, lys upp höstmörkret med ljust i inredningsväg och så lite kvinnlig pondus med kostyminspirerade plagg som Columbine får stå för. Det var allt för den här gången!
höst

 

blommor och vin

tumblr_mrybssTBlS1qbya53o1_1280

birthday höst kopia
tumblr_mrqk8hBNtu1ql2x1zo1_1280

vackert

collan

 

Bildkällor: här, här & här

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>