Personliga Presenter

Hade en jättefin födelsedag med födelsedagsblommor, bakelse, födelsedagssång, presenter, söta gratulationer, födelsedagskort, den obligatoriska födelsedagshatten och champagnedrink. En liten lyxisdag. Är så tacksam över allt fint jag har fått och mina nära & kära som jag har turen att ha i mitt liv. Firade dubbelt upp då förra födelsedagen var ett fiasko.. Tänkte att jag skulle visa vad som döljde sig bakom silvriga presentpapper, vit kartong med figurer och guldsnören. Here we go!

Te ifrån Løv Organic ”Løv is beautiful” med fruktiga smaker som mango, ananas, persika och aprikos. I en hallonrosa förpackning. Invigde det igårkväll. Så himla gott!

teburk

Älskar den lilla fågeln och att det är som en konservburk innuti!

teburk2

en mix av vitt och grönt te!

halsdukDrömhalsduken ifrån Acne!! Två av mina systrar och deras pojkvänner hade gått ihop och köpt den till mig. Så himla gulligt! så nu ska min noppiga och gamla monki-halsduk slängas…

acne2

Lär ju inte frysa med 100 % lamull om halsen.

stelton

Och en egen kockkniv ifrån danska Stelton i fint fodral. Så himla snygg!! helt mattsvart och den är ju inte i minsta laget om man säger så. Mästerkocken Lovisa är redo! Det enda som saknas… ett eget kök!

kockkniv

Knivarnas rolls roys!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Personliga Presenter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>