Säg hej till iMode!

Ny bloggtitel. Ni kanske redan har hunnit se den. Det slog mig för några dagar sedan att mitt bloggnamn var ganska vilseledande, jovisst det handlar om mode men på senare tid har det handlat lika mycket om inredning och design. Så från och med nu är det iMode som gäller. Inredning & Mode=iMode. Huvudämnena i bloggen. Finns otroligt många modebloggar idag och det här är ingen sådan. Inrednings-och modeblogg är det däremot! även fokus på detaljer fick lämna plats åt mode möter inredning. Varför då? jo för att det är just en plats där mode & inredning möts!

header2

Så hejdå LMODE och hej iMode!

tounge_chair_AJ

Färginspirationen till headern hämtade jag ifrån dessa pastellfärgade stolar. Och stolarna, ja de kommer ifrån Arne Jacobsson.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>