Välklädd i vippig kjol

Den vippiga kjolen är ett passande och fint höstplagg. Ger en lite feminin touch. Fint till både skinn och mocka. Dra bara på ett par svarta strumpbyxor och ett par boots så är du redo för höstliga vindar. Inspirationsbilden på outfiten hittade jag för flera månader sedan så kommer tyvärr inte ihåg var… men den grå vippiga kjolen finns på & other stories. HÄR kan du kika närmre på den. Gillar både tyget och formen! Ett höstplagg värt att investera i!
SAMSUNG CSCvolankjol

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>