Lördagsinspo!

Det är lördag och det är dags för ny härlig lördagsinspo! Igår axlade jag rollen som butiksdemonstratör för en dag, nämligen för Innocent Kids- en smoothie för barn. Roligt! Imorgon står släktkalas på agendan, trevligt! Men okej, lördagsinspo var det. Pälsbeklädd väska, handskar och svart jacka vill jag gå runt med, att vara öppen för alla möjligheter som kommer i ens väg, ett leende kan vara det snyggaste som finns, latte- en vardagslyx! ett rosträd, det vill jag ha i mitt framtida hem, håll huvudet högt och våga misslyckas-gör om gör rätt, snittblommor och vitt kan aldrig bli tråkigt, de vita spetsplaggen, ja de får hänga med in på hösten! 
Ni får ha en fin dag!
pälsväska höst möjligt smile like you mean it latte rosträd prinsessa inredning
olivia palermo
 
Bildkälla: här
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>