Lördagsinspo!

Ännu en helg ska välkomnas och tas emot med öppna armar. Det är dags för lördagsinspo! har funderat lite kring det och egentligen är det ju mer passande att ha söndagsinspo… rätta mig om jag har fel men det är väl då man behöver det som mest? den där söndagsångesten som kommer krypande och dagen känns lite för låång och oinspirerad för att en ny vecka ska ta form.

Den mysiga halsduken får äntligen hänga med ut, nu blickar vi framåt och går mörkare tider till mötes, hej höst!, en ledig skjorta och en kopp te-cozy times, att våga ta för sig av allt livet bjuder på, något jag tänker ha i bakhuvudet, kanske du också? älskar allt på den här bilden från orange clutch till boxformad jacka, nej okej inte allt för skorna har jag svårt för… höstiga små kvistar i brunt papper, fint så fint!, livet är vackert-som en liten påminnelse när det känns tungt! (min bakgrund på datorn) att ligga kvar under fluffigt täcke i sängen med en kopp te och ett modemagasin som sällskap-Lovely! ponytail med en twist vill jag ha i håret och i hemmet ser vi en mix av lantligt och modernt vitt.

Hoppas ni får en fin lördag för det tänker jag ha! ska äntligen fira min födelsedag med mina fina tjejer, sent jag vet men bättre sent än aldrig!

London Fashionweek ss2014, Rosie Seabrook
hello fall
skjorta
livspepp höstigt blommor

livet är vackert

bedd timesfrisyr tips!

2d6231cb9ff43884ce9c0503c3d2c01cBildkällor: här & här 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lördagsinspo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>