Enkelt & Vackert

En mörkgrön blazer, ja tack! en mörkblå halsduk till blir en bra matchning!, svart och guld=en god kombo och så lite mönstrat i form av ett par loafers i leopard. På tal om loafers så tänkte jag visa mitt lilla fynd som är just ett par loafers fast i svart skinn. Har inte sett dem själv ännu, är riktigt nyfiken! House har fått lämna plats åt kärlek, kaffemuggen vilar stadigt i haden och jag har äntligen lyckats klä min iPhone i iOS 7! kanske sist på bollen… men hey vad snyggt! Enkel outfit idag. Orkidén är även den enkel och ”i det enkla bor det vackra”. Just a remember
Simplicity
//halsduk-Acne, Loafers-Zara, Blazer/Kavaj-Filippa K, Armband-Marc by Marc Jacobs//
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>