Ljuvliga Ljusstakar

Ljusstakar i guld vill jag gärna placera i mitt rum. Gärna långa och på fot. Inspirationen hämtar jag ifrån Svenskt Tenn och eftersom jag är snabb att spana efter liknande inredningsprylar så hittade jag dem HÄR, ”Elegance” ifrån Mio. Finns både i silver, koppar och guld. Guld är min favorit. Helt ljuvliga!

ljusstake

Ljusstake ifrån Mio i färgerna koppar, silver och guld.

ljusstake guldkoppar ljusstake

silver ljusstakehos carolina

Bildkällor: här, här & här

Varför inte våga sig på ett par svarta ljus som Carolina gjort. En spännande kontrast!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>