Fantastiska Frisyrtips!

Dålig hårdag? aldrig mer! om du vill ha något annat än den vanliga klassiska hästsvansen så kommer här lite inspiration. Några fantastiska frisyrtips! Min personliga favorit: knuten, ingen perfekt utan de får gärna se lite sådär härligt ”ofixad” ut. Flätor är väldigt snyggt och särskilt om man har långt hår, både vanlig, en tofs med en fläta och vacker fiskben. Den låga hästsvansen gillar jag och den kommer få sitta i mitt hår i höst. Så en slarvig knut/boll, en fin fläta och låg hästsvans är alltså mina topp 3! Tips, vira en slinga runt tofsen! 

tofs

höstfrisyrfrisyr inspo
pony tailfrisyr tips!
Som en bästa vän vid dåliga hårdagar då du varken känner för en hästsvans, knut eller fläta. Den stickade mössan! Räddaren i nöden No 1.

höstlookSenare idag tänkte jag visa mitt senaste fynd! Så kika in här då. Hej så länge!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Fantastiska Frisyrtips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>