Lovisa fyndar!

Mitt senaste fynd. Ett par svarta skinnloafers. Älskar att fynda! kanske är det känslan av att ta hand om något som inte längre älskas av någon annan eller att hitta små pärlor som inte alla hittar. Så jag har gjort det igen. Fyndat alltså. Alltifrån muggar till skor. Tänkte att jag skulle införskaffa en fynd-kategori här på iMode, hur låter det? Dessa snygga loafers har fått en plats i hallen. Äkta skinn, klassisk design och fin kvalité för endast 50 riksdaler. Kap! och de har redan gjort stan!

loafers3loafers2
loafers1

Är så nöjd! Vi kommer kila stadigt i höst.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lovisa fyndar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>