Inredning med känsla

Godmorgon! Fick syn på den här fina, ljusa våningen med fina detaljer på Alvhem Mäkleri & Interiör. Älskar den lilla myshörnan i fönstret! att sitta där med en bra bok och en kopp te, ett modemagasin eller skriva en text om allt och ingenting, så mysigt! Allra helst när regnet smattrar mot fönsterrutan… Hade kunnat flytta in på studs! Det är ganska intressant vem som kan tänkas bo här för jag ser direkt att det är en kreativ person med ett öga för detaljer. Det är Inredning med känsla. 

modern lägenhet1

SFDA5B37E65DCA5450A918DC36AC3453F2D_1024x

Myshörnan i fönstret! Love, Love!

modern lägenhet3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>