Lördagsinspo!

Ny härlig lördagsinspohatten – höstens snyggaste accessoar!, le mer, förutom att ett leende är det vackraste som finns så skapar det en nyfikenhet, men låt inte andra sudda bort det, fina detaljer i hemmet, väskan till höger med de populära höstfärgerna blått, kamel och svart, livet går inte i repris så lev som du lär och gör det du älskar-en påminnelse!, bokstäverna är poppis just nu, pälshalsduken sitter stadigt runt halsen och matchar snyggt till gulddetaljer, en höstfika tillsammans med en fin vän-JA tack! och sist men inte minst mysigt stickat  och färg på läpparna. Jag är SÅ redo för höst!

klicka på hatten, på det vita L:et så får du upp mysig höstmusik.  Så varför inte lyssna på den och njut av all inspiration!

Ha nu en fin lördag och en fin helg!

vardagspepp smile

inredningsdetaljer

detaljer

 

vardagspepp

svart och vitt

höst guld

pioner kaffe

knits lipstick

Bildkällor: här & här

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>