Sharing is caring!

Morning! Möttes av den HÄR glädjande nyheten, att en av mina favoritbloggar tipsat om min mode och inredningsblogg! så roligt!! Så alla som har kikat in här, hoppas ni är här för att stanna. Hon tipsade även om andra inspirerande inredningsbloggar, så hittade lite ny inrednings-inspiration. Jag står för att ”sharing is caring” för det blir ju så mycket roligare om man delar glädjen eller kan tipsa om ett fint plagg man sett eller köpt. I förra veckan tipsade jag om lite olika plagg på olika bloggar och jag älskar känslan av att de ska ut och kika på dem i butik! att inspirera andra. Idag ska jag hjälpa min syster med hennes blogg och laga en god middag, så det ska bli mysigt! hur ska söndagen spenderas hos dig? 

kreativitet snygga förpackningarÄlskar snygga förpackningar! detaljer kopia 2Bildkällan: här

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>