Lovely Loafers

Loafers. Höstens IT-sko. Jajamen och mina står redo i hallen. Ni vet dem jag fyndade!
Dessa är dock ett par dyrgripar men otroligt snygga. Men det finns många fina budgetvarianter ute i butik! Jag älskar kontraster så ett par leopardloafers till ett par enkla jeans blir en bra kombo. Ska du införskaffa ett par loafers till din skosamling? satsa på ett par klassiska svarta, ett par pony, ett par fläckiga eller ett par i cool metallic, livar upp vilken outfit som helst i höstmörkret! speciellt de i skimrande rosé. Just de här 4 kommer ifrån 3.1 Philip Lim.
Lovely Loafers
Pony, metallic eller leo, vad väljer du?
blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lovely Loafers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>