Lördagsinspo!

Det är lördag och dags för lördagsinspo! den här gången var det svårare att välja ut bilder än vanligt, kanske för att inspirationen inte har funnits där under veckan… trist men hoppas på att den är tillbaka nästa vecka. Men lite inspiration lyckades jag hitta. Jag börjar med en favorit: ss – skjorta och stickat, nu är det verkligen höst och kallt brrr snart åker mössan fram och gör halsduken sällskap! i hemmet en mönstermixljusblått och mörkbrunt blir en fin höstkombo, våga ta egna vägar! pantone-muggarna i uppiggande färger är poppis och blir perfekta till morgonkaffet/teet. Gillar herrmode nästan lika mycket som dammode så den stilfulla bakgrunden faller mig i smaken! Nu väntar snart en ny vecka med nya möjligheter klyschigt men sant.

skjorta och stickathöst

mönstermix

ljust stickat

 

 

pepp

detalj1

Bildkällor: här & här

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>