Balanserad Bloggmix!

Godmorgon! Läser gärna bloggar och följer en hel del inspirerande ”bloggerskor”. Både bloggar om inredning och mode men även olika livsstilsbloggar. Har stenkoll på bloggvärlden! Här är det som jag fastnat lite extra för den senaste tiden… En balanserad bloggmix!

collan

Columbine är en vandrande stilikon och hon lyckas förträffligt bra med sina klädkombinationer! Är det någon garderob jag vill spana in så är det just hennes. Vill du se fler inspirerande outfits? det gör du HÄR! Och så har hon naturligtvis lyckats haffa den snyggaste höstjackan, ni vet den som jag har bloggat om tidigare ifrån Filippa K i sobert beige. Beige kan vara det nya svarta!

fuckcancer_halsband

Ulrica som driver smyckesföretaget little.U och som ligger bakom det fina stjärn-armbandet ”London Star”. Vill du kika in i smyckesfabriken? det gör du HÄR! Det viktiga halsbandet med Fuck Cancer-bricka och rosenkvarts-stenar fick mitt hjärta att hoppa till. Det är ju rosa tider nu, så fuck Cancer!! helst av allt hade jag velat trolla bort den, men jag hade gärna hängt ett liknande halsband runt min hals, burit upp det med stolthet och tillägnat det min egen vackra mamma som tyvärr drabbades av den hemska cancern.

hos nadjamni

En annan blogg som jag har följt ett bra tag, är mamamini, inte bara för att hon har världens sötaste lilla dotter, är grym på skandinaviskt mode och balanserar karriär och familjeliv utan också för att hon bor i vad som kan vara Vasastans snyggaste våning! Kika in HÄR och se själv! Föll som en fura för tavlan med Stockholmsmotiv och metallkrukan med det lilla trädet!

chloe classicNär jag är på jakt efter modeinspiration och vill sätta ihop en klassisk outfit med stil ur mitt garderobsinnehåll så är det HÄR jag kikar in! Både kollagen och Chloe-plaggen på butiken Nathalie Schutmernan faller mig i smaken. Underbart med både bilder och text! Men kom ihåg-här är det fönstershopping som gäller!

macarons

Sofi Fahrman lyckas alltid spana in nya spännande hak och det är alltid lika trevligt att få vara med på ett hörn. Lika vass som hon är på text, lika bra är hon på att hantera en kamera. Ljuvliga, söta, frasiga macarons i regnbågens färger hittar du HÄR! Nog för att dessa bakverk väcker stora ha-begär, men glasskålen då! ja den är inte så pjåkig den heller…

pälsisHannas Room är en sajt som kan liknas lite som ett magasin, eller ja där mode och inrednings står i centrum. Med korta, kvicka uppdateringar är hon snabb att synas i informationsflödet! perfekt för dig som inte orkar ta dig igenom långa texter utan bara behöver en liten inspirationskick! en sådan får du HÄR! Blev du också sugen på en fantastisk fake päls? ja du är inte ensam…

bricka

I inrednings och designintresserade Cornelias hörna får du ta del av fina och tilltalande frukostuppläggningar som går under namnet Morni’n Monday och även inspirerande inredningskollage. Manhattan-brickan, ja tack! Just nu är det fokus på julinspiration(!) japp, ni hörde rätt. 2 månader till 1:a advent… Vill du dyka ner i päls, sammetsbeklädda fåtöljer, inslagna julklappar och murriga maskulina miljöer? Kika då in HÄR!

Blev du inspirerad, nyfiken och vill njuta av fler balanserade bloggmixar?

Lämna en kommentar vetja!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Balanserad Bloggmix!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>