Lördagsinspo!

Det är lördag och dags för ny härlig lördagsinspo! temperaturen sjunker och tyvärr kan den vända höstpepp till höstdepp. Men där kommer min inspo till räddning, eller i alla fall för en stund. Ett mer detaljerat pepp-inlägg kommer framöver! Så låt dig inspireras och gör dig redo att omfamna helgen!

polotröjan

Det ultimata höstplagget, den stickade polotröjan!

fina ord

Håll det enkelt, lev varje dag fullt ut och var snäll mot andra. Tre tänkvärda meningar som jag tänker ha i bakhuvudet. Kanske du också? stockar

Nu vill vi gärna plocka in naturen i våra hem, tja varför inte låta en trästock agera soffbord? endast fantasin sätter gränser!

eeabc2bc7e35ca9569b19238217c1845_51b83ece9606ee7a8c89f3ee

Nya tider och nya erfarenheter är på väg och det här citatet känns passande. Jag förändras inte jag lär mig bara. Jag tänker göra något för min egen skull, utmana mig själv och helt enkelt lära mig nytt.

vitt och guld

Vacker stukatur och gulddetaljer på ljuskronor och dörrhandtag i hemmet.

höstbukett

Åh! dessa höstbuketter man ser lite varstans. Så ljuvliga! Hade ju inte tackat nej till en egen bukett, invirad i brunt papper och satt den i en vas och placerat den uppe på byrån.

päls ull

Äntligen får jag använda min fina, gråa höstkappa och min mysiga ullhalsduk! Två favoriter.

creativity

Kreativitet, hur underbart är det inte? och kom ihåg att hålla den vid liv. Denna lista brukar jag kika på lite då och då och jag kan verkligen tipsa om att skriva To Do-lists med en mix av stort & smått! det som står på min lista, en fin anteckningsbok att skriva ner alla idéer i! Kanske den HÄR?

hall modemagasin

Inspirerande inredningsmagasin och populära plantor. Det här gillar jag starkt! Nog för att jag bläddrade i minst 4 olika interiör-tidningar idag, både danska och svenska. Prenumerar på ELLE men är duktigt sugen på att även mötas av ett välfyllt inredningsmagasin i brevlådan…

Bildkällor: här & här

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>